Dari Belakang Camera

By: Ed Sh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]
Friday, 4-Jan-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
New York - 1

Setelah bercuti selama hampir 3 minggu di kampung...saya pun ke US...
Ni gamba kepulauan Okinawa, Jepun semasa dlm flight dari Singapore ke Narita Japan.


Sampai di Newark, NJ pagi 29hb Disember...Newark ni di sempadan antara New York dgn New Jersey...so untuk murah tinggal di hotel di Newark... Ni gamba pertama di New York, Times Square.


Pejabat Pos New York yang buka 24 jam...


31 Disember 2007...hari terakhir 2007 di Times Square, New York...centre of the universe


Macy's - The Biggest Departmental Store in World...hehehe. Memang besar Macy's ni...macam-macam ada...



Sunday, 30-Dec-2007 12:42 Email | Share | | Bookmark
Banjir 2007

Selepas entry lalu, saya amat busy sekali...dengan keje dan perkara yg sewaktu dengannya...ini termasuklah kene pegi ke Sydney untuk interview di US Consulate...lepas tu keje-keje lain yg melekakan dari update fotopages ni...dan 1 Dis lepas....balik ke Malaysia...dengan flight Air Asia...


Hujan tak berhenti-henti sampai 4-5 hari....boring giler, dahla kereta tak ada, internet pun tak ada...


Air mula naik....jalan pun terputus...dengan boringnya cuba la melayan citer kat TV...

ni bukan rumah mak saya...cuma kedai kat tepi sungai pahang...

Nasib baik elektrik dan air masih ada....so ulang tayang balik lord of the rings....



Nak ke kedai terpaksa la mengharung air....(disclaimer: ini bukan gambar saya mengharung air)


Inilah gambar yg sempat dirakam...



Saturday, 24-Nov-2007 09:02 Email | Share | | Bookmark
Ke Sunshine Coast

This is the petrol station at Eumundi, in Sunshine Coast hinterland...a very traditional petrol station


Eumundi Market


Noosa River Cruise


Floating House...aka Rumah Rakit


Sunrise at Noosa Beach, Sunshine Coast




Sunday, 11-Nov-2007 00:57 Email | Share | | Bookmark
Malam - 2

These night time photos were taken at Kangarro Point, Brisbane....belaja ambik gamba ari malam...







Thursday, 16-Aug-2007 11:07 Email | Share | | Bookmark
Cleveland

 
 
 
View all 6 photos...
Last Sunday (12 Aug) my other half and I went to Cleveland point / look out. Cleveland is 30km from Brisbane city, a quiet small town in the Bay area.

Town of Cleveland


Cafe


Old Lighthouse


[<<  <  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  14  15  16  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net