Dari Belakang Camera

By: Ed Sh

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 14-Oct-2008 10:35 Email | Share | | Bookmark
Market Day

Wednesday is Market Day at the UQ...macam-macam ada dijual kat Market Day ni...









Tuesday, 23-Sep-2008 12:38 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya Aidilfitri

Selamat Hari Raya Aidil Fitri.....Maaf Zahir Batin....raya kali ni nampaknya beraya di Brisbane la....ziarah kengkawan kat sini....kali ke 4 beraya di sini...

Rumah di tepi Sungai Brisbane ni mengingatkan rumah lama mak ayah ditepi Sungai Pahang...tapi tak la secantik rumah di dalam gambar ni....


Semasa kecil...setiap pagi bila bangun tidur...buka tingkap nampakla sungai pahang...sekarang ni hari-hari drive ditepi sungai ni....


Batu ditengah sungai ni ditanda dengan 'beacon' bagi memudahkan trafic sungai...di sungai pahang batu macam ni tak ada tanda....


Susah betul nak ambik gambar batu ni.....


Monday, 8-Sep-2008 11:33 Email | Share | | Bookmark
Selamat Berpuasa

Dari St. Lucia, Brisbane....sy mengucapkan selamat meneruskan ibadat puasa....semoga amalan kita diberkati dibulan yang mulia ini.....


Fridge yang sentiasa di take advantage....menyimpan segala makanan hehehe...


Puasa ni selalu dikaitkan dengan makanan.....so dibulan puasa, ayam goreng pun sedap...


Dan....inilah kampung halaman yg dirindui....kawasan paya ni terletak tak jauh dari rumah di kampung....nampaknya ni kali ke 4 berpuasa di Australia....


Wednesday, 27-Aug-2008 23:19 Email | Share | | Bookmark
EKKA - Part 2

The Ekka is the annual show of Queensland, Australia. Its formal title is the Royal Queensland Show. It was originally called the Brisbane Exhibition and therefore is now usually known as Ekka, due to the phenomenon in Australian English of shortening lengthy words. -- From Wikipedia.

















Wednesday, 20-Aug-2008 12:41 Email | Share | | Bookmark
EKKA - Part 01















[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net